Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë » Kabineti

Kabineti

Gledian Llatja

Drejtor i Kabinetit

Ardit Kamberi

Këshilltar i Ministri

Entela Çipa

Këshilltare e Ministrit

Dardan Malaj

Këshilltar i Ministrit

Eduart Gjokutaj

Këshilltar i Ministrit

Ilir Bejtja

Këshilltar i Ministrit

Lindita Sotiri

Keshilltare e Ministrit

Albert Pilo

Keshilltar i Ministrit